Nehrniete sa do svadby?

Každý chlap premýšľa o svojej budúcnosti inak. Jeden chce zbohatnúť, druhý si poriadne užiť  a nájdu sa aj taký, ktorý sa boja manželstva ako čert kríža. Prečo? Niekto by povedal, že je to z ich strany strach o stratenie mužskosti. Chlapi však vedia pravdu. Tá sa neraz skrýva pod maskou nezáujmu a predstieraním, že nikoho v živote nepotrebujete. Mnohý sa len boja pripustiť fakt, že sú príliš náročný. Veď do vzťahov sa po nejakom tom čase nehrniete len zo zábavy. Preto by ste mali odložiť všetky vysnívané predstavy o vašej žene a obzerať sa po reálnej partnerke. Ak si nie ste istý, čo také by ste si mali všimnúť a brať do úvahy?

partnerství

4 typy, ako vedieť že je pre vás tá pravá

Prvá z podmienok úspešného manželstva je priebeh vášho vzťahu. Mali by ste zabudnúť na hádky a rozchod niekoľko krát do roka. Ak je pre vás tá pravá, všetko pôjde ako po masle. Na tom sa zhodne nejeden ženáč. Spokojnosť v terajšom vzťahu totiž predpovedá aj šťastie do budúcna.
Ďalším dôležitým faktorom je, ako sa včlení do vášho života. Nestačí, že sa máte radi, ak je úplne iná a vášmu okoliu sa nepozdáva. Vtip je v tom, že láska na prvý pohľad vyprchá. Ak nemáte nič spoločné okrem toho, váš vzťah veľa nevydrží. Možno že nie je dokonalá, ale keď si sadne s vašou rodinou a priateľmi vedzte, že je tá pravá.

pár

Určite poznáte ten vtip, že muž dúfa, aby sa žena po svadbe nezmenila. Mali by ste sa toho držať. Neberte si niekoho, na kom vám niečo vadí. S istotou sa jej osobnosť zázrakom nezmení a už vôbec nepočítajte s tým, že ju zmeníte vy.
Ak ste vo vzťahu a už vám nejeden krát napadlo, žeby ste to posunuli niekde ďalej, naozaj to s ňou myslíte vážne. A keď sa pri tejto myšlienky nezľaknete ani budúcnosti, viete, že ste si našli naozajstný zlatý poklad. V takomto prípade ju môžete požiadať o ruku kedykoľvek, pretože už teraz ste presvedčený, že vám bude spolu dobre.