Vysvieťte sa!

Kaviarne, bary, reštaurácie, rýchle občerstvenia alebo stánky s kávou, musia byť viditeľné. Inak nemôžete predpokladať, že sa vám bude vo vašom podnikaní dariť. Pozrite sa na to zo svojej stránky. Idete po ulici, na každom rohu nejaká kaviareň, pričom ste v žiadnej z nich ešte nikdy neboli, kam vkročíte? Do tej, ktorá bude mať špinavé okná, rozmazanú tabuľu napísanú kriedou a polorozpadnuté stoličky alebo do tej, ktorá bude mať krásnu výzdobu zo živých kvetov, pohodlný drevený nábytok a vysvietenú tabuľu, ktorú zbadáte už z konca ulice? Predpokladajme, že odpoveď, je viac než jasná.Dvaja muži stoja pred stenou, na ktorej sú obrazy a nápisy z LED svetiel.jpg

Od nočných motýľov, nemáme ďaleko

Jedna z vecí, ktorá v rámci takéhoto marketingu naozaj funguje, sú svetlá. Čokoľvek, čo je vysvietené, upúta ľudskú pozornosť aj keby ste nechceli. My sa totiž od tých zvierat až tak nelíšime. Svetlo nás priťahuje rovnako ako nočných motýľov.

Využite všetky možnosti

Teraz nastáva otázka, ako svoj podnik vysvietiť čo najlepšie, najefektívnejšie a najefektnejšie. Jednoznačným víťazom sú LED pásky https://www.ledprodukt.sk/13-led-pasiky-5m. Môžete nimi oblepiť okná, vytvoriť rôzne obrazce alebo nápisy. Ledky sú samozrejme aj úsporné, takže sa nemusíte obávať vysokých účtov za elektrinu. Na výber máte z rôznych farieb a taktiež z pásikov, na ktorých môžete meniť farbu, intenzitu aj silu osvetlenia.
Druhou možnosťou, ktorá taktiež stojí za zmienku, sú rôzne netradičné svietidlá. Veľmi moderné a a aj dobre vyzerajúce, sú napríklad žiarovky bez tienidla. Je to také hipsterské, takže zároveň i pôsobivé. Môžete nimi vysvietiť celý strop interiéru, čím vytvoríte naozaj netradičný efekt.Svietiaci nápis OPEN na tmavej stene, vytvorená z LED pásikov.jpg
Dostávame sa k možnosti číslo tri, ktorou je využitie LED panelov. Tieto svetlá pôsobia podobne ako tie neónové. Rozdiel je v tom, že sa nenahrievajú, sú úspornejšie a vyzerajú lepšie. Môžete ich použiť na strop, ale taktiež na iných a menej bežných miestach, ako je napríklad podlaha, stoly alebo fasáda vášho podniku.